COMPRA I VENDA


Club classics Barcelona ciutat, ofereix als seus socis i amics, una secció on podreu anunciar la venda els vostres cotxes, així com peces o qualsevol altre objecte relacionat amb els vostres clàssics, també podreu demanar qualsevol cosa que necessiteu, (peces, informació etc).

Aquesta secció pretén ser un mur on penjar les vostres ofertes i peticions, pretén ser un canal de comunicació on tots puguem col·laborar en trobar el necessari per als nostres clàssics.

En el cas que necessiteu penjar algun anunci, o petició, preguem que us poseu en contacte amb nosaltres a través de l'correu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., indicant tota la informació necessària per al vostre anunci, si com les fotos necessàries.

Preguem que les fotos no siguin superiors a 5, així que no siguin massa pesades, per poder agilitzar la seva publicació.

Els anuncis es tindran publicats un temps prudencial, depenent de la quantitat dels mateixos, preguem que en el cas que es finalitzi la transacció, es comuniqui a través de el mateix correu, per alliberar espai, per poder oferir aquest espai a mes persones.

Club classics Barcelona ciutat, no intervé ni es beneficia de la transacció, només serveix de pont entre el venedor i el comprador, de manera que tant el comprador, com el venedor seran en tot moment responsables, de temes fiscals, garanties, etc.

Esperem que serveixi de d'ajuda a tots.