L.O.P.D - Avis legal

En compliment del que disposa l'article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de Juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE), posem a la seva disposició la "informació general", que comprèn les dades identificatives de l'entitat titular d'aquesta web i informació relativa als productes / serveis que s'oferia a través de la mateixa.

 

legislació:

Amb caràcter general les relacions entre la web i els Usuaris de sobre serveis telemàtics, presents al web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles. Les parts renuncien expressament al fur que poguessin correspondre i sotmeten expressament als Jutjats i Tribunals de Barcelona per resoldre qualsevol controvèrsia que pogués sorgir en la interpretació o execució de les presents condicions contractuals.

 

Contingut i ús:

L'Usuari queda informat, i accepta, que l'accés a la present web no suposa, de cap manera, l'inici d'una relació comercial amb la web. El titular del web no s'identifica amb les opinions expresades en el mateix pels seus col.laboradors. La web es reserva el dret d'efectuar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes en la web, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que es presten a través de la mateixa com la forma en què aquests apareguin presentats o localitzats als seus servidors.

 

Club Classics Barcelona, ​​no utilitza galetes per recollir informació dels usuaris. únicament s'utilitzen galetes pròpies, de sessió, amb finalitat tècnica (aquelles que permeti a l'usuari la navegació a través del lloc web i la utilització de les diferents opcions i serveis que en ella existeixen).

 

Totes les dades recopilades, únicament són utilitzades per a prestar els serveis sol·licitats pels usuaris, i no es comparteixen amb ningú ni amb cap empresa, pot exercitar els seus drets sobre els mateixos a través del nostre formulari de contacte, ens posarem en contacte amb vosté. pel seu  tractament.

 

El portal de què és titular Club Classics Barcelona, ​​conté enllaços a pàgines web de tercers, les polítiques de privacitat són alienes a la nostra web. A l'accedir a aquests Llocs web vostè pot decidir si accepta sobre polítiques de privacitat i de cookies. Amb caràcter general, si navega per internet Vostè pot acceptar o rebutjar les cookies de tercers des de les opcions de configuració del  seru navegador.